Search
Close this search box.

Εισηγητές στο All About Café 2023

Γιώργος Καραντάς

Eurogat S.A.

Sales Manager
Reseller Channel

10/11/2023 - 13:30

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νερού, για τον καφέ.​

Γιάννης Κέδες

Fiore Fine roasters

Bartender/Barista
Owner Fiore Fine roasters

10/11/2023 - 15:00

Bartender & Barista, οι γνώσεις που πρέπει να έχουμε όταν δουλεύουμε πίσω από ένα bar.

Δημήτρης Σταμούλης

FrieslandCampina (NOYNOY BARISTA'S GOLD)

Sales Manager OOH &
Coffee Channels

10/11/2023 - 16:30

Τα γάλατα που χρησιμοποιούμε για τον καφέ μας και οι διαφορές μεταξύ τους.

Πένυ Σκορδάκη

El Cafe S.A.

QC Analyst - Sourcing Specialist

10/11/2023 - 18:00

Οι καλύτερες πρακτικές, για να είναι μια φάρμα καφέ βιώσιμη.

Χαράλαμπος Μωυσίδης

Seedz Coffee Roasters

Head Roaster - Head Roaster - Co Founder

11/11/2023 - 11:30

Κρύος καφές και η σωστή παρασκευή των αντίστοιχων ροφημάτων.

Αντώνης Βερβέρης

Roasters Kolektiva

Operation Manager - Barista Trainer

11/11/2023 - 13:00

Βασική προτεραιότητα στην καφεστίαση, η εκπαίδευση του προσωπικού.

Δημήτρης Μπαϊγκούσης

FrieslandCampina (NOYNOY BARISTA'S GOLD)

Development Manager
Coffee Expert

11/11/2023 - 14:00

Home barista και πως να γίνουμε πιο ενημερωμένοι καταναλωτές.

Μιχάλης Καραγιάννης

Enkel Kaffe

Owner
Barista Trainer

11/11/2023 - 15:00

Διαχείριση γάλακτος. Συνταγές, δοσολογίες και βασικές διάφορες σε ροφήματα με βάση τον εσπρέσο και το γάλα.

Θεόδωρος Γαλαζούλας

Coffee Pack Microroasters

Head Roaster/Owner - Coffee Pack Microroasters

12/11/2023 - 11:30

Η καθημερινότητα στο καφεκοπτείο και η πορεία για το πρωτάθλημα καβουρδίσματος καφέ.

Νίκος Αντζάρας

Roasting Warehouse Athens

Co Owner / CEO - Roaster - Q Arabica Grader - AST Trainer

12/11/2023 - 13:00

Τεχνικές barista, που μπορούν να αναδείξουν τα γευστικά χαρακτηριστικά ενός espresso.

Σαβίνα Γιαχγιά

Nestlé Professional


Coffee Expert

12/11/2023 - 14:00

Οι μέθοδοι εκχύλισης καφέ φίλτρου και οι διαφορές μεταξύ τους.

Γιώργος Μωραΐτης

Create

Barista Trainer
R&D Manager

12/11/2023 - 15:00

Ο Βarista, το coffee shop και οι καταναλωτές του 2030.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Hotelia!