Περιγραφή

Η ταυτότητα της Έκθεσης

H Hotelia αποτελεί μία από τις πιο εξειδικευμένες ετήσιες εκθέσεις στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και της εστίασης και καφεστίασης, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση τουρισμού Philoxenia με πλήθος παράλληλων καινοτόμων εκδηλώσεων, ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό γεγονός για τους επιχειρηματίες του τουρισμού. Η Hotelia, η οποία διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει την εγγύτητα με την αναπτυσσόμενη αγορά των Βαλκανίων, ενώ το στοχευμένο πρόγραμμα των hosted buyers που διαθέτει, προάγει το άνοιγμα σε αγορές εκτός Ελλάδας.

Hotelia 2023

Η φετινή οργάνωση της Hotelia, θα φιλοξενήσει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής και υπηρεσιών του ξενοδοχείου με όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τα υλικά που σέβονται το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την υπεραξία του. Με γνώμονα τις νέες προτιμήσεις και τις επιθυμίες των καταναλωτών, τα ξενοδοχεία πλέον, καλούνται να προσελκύσουν νέες πελατειακές κατηγορίες, να υιοθετήσουν ψηφιακές λύσεις, να αναδείξουν τη βιώσιμη λειτουργία τους και να ανανεώσουν τις υπηρεσίες τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικά.

Παράλληλα, τα αφιερώματα ALL ABOUT GASTRONOMY για την εστίαση και ALL ABOUT CAFE για την καφεστίαση, θα εμπλουτίσουν το εκθεσιακό γεγονός παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις και προτάσεις στην παροχή αυτών των υπηρεσιών.

  • 00Ημέρες έως την έκθεση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Hotelia!