Περιγραφή

Η ταυτότητα της Έκθεσης

H Hotelia αποτελεί μία από τις πιο εξειδικευμένες ετήσιες εκθέσεις στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και της εστίασης και καφεστίασης, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση τουρισμού Philoxenia με πλήθος παράλληλων καινοτόμων εκδηλώσεων, ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό γεγονός για τους επιχειρηματίες του τουρισμού. Η Hotelia, η οποία διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει την εγγύτητα με την αναπτυσσόμενη αγορά των Βαλκανίων, ενώ το στοχευμένο πρόγραμμα των hosted buyers που διαθέτει, προάγει το άνοιγμα σε αγορές εκτός Ελλάδας.

Hotelia 2023

Η φετινή οργάνωση της Hotelia θα φιλοξενήσει τις πιο σύγχρονες τάσεις σε ξενοδοχειακές κατασκευές και υπηρεσίες, οι οποίες πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές υλικών και εξυπηρέτησης αναβαθμίζοντας την υπεραξία των καταλυμάτων. Με γνώμονα τις νέες προτιμήσεις και τις επιθυμίες των καταναλωτών, τα ξενοδοχεία πλέον καλούνται να ανανεώσουν τις υπηρεσίες τους, να υιοθετήσουν ψηφιακές λύσεις και να αναδείξουν τη βιώσιμη λειτουργία τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικά.

Παράλληλα, τα καθιερωμένα αφιερώματα, ALL ABOUT GASTRONOMY για την εστίαση και ALL ABOUT CAFE για την καφεστίαση, θα εμπλουτίσουν το εκθεσιακό γεγονός παρουσιάζοντας ό,τι νεότερο επικρατεί στην αγορά αυτών των δύο σημαντικών τομέων παροχής υπηρεσιών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Hotelia!